Odlični treneri s dugogodišnjim iskustvom u borilačkim vještinama s lakoćom prenose efektivne tehnike samoobrane do najsitnijjih detalja. Također se stavlja naglasak na razumijevanje mentalnog i emotivnog stanja kako žrtve tako i napadača. Na treningu je uvijek dobra i prijateljska atmosfera, a svaki trening varira u intezitetu i kompleksnosti.

– Franko K.

Odlično! Jedna od onih vještina koje želiš znati, a nadaš se da nikad nećeš morati primijeniti. A ni super ekipa i instruktori nisu na odmet 😉

– Ines P.

Program je bogat i zanimljiv, a instruktori jako strpljivi i svakome pristupaju individualno. Preporučujem svima koji se žele bolje pripremiti za “zlu ne trebalo” situacije.

– Višnja Ž.

Izvrstan tečaj, u potpunosti prilagodljiv svakom pojedincu te namjenjen svima. Također još izvrsniji treneri koji svoju divnu pozitivno/opuštajuću energiju i znanje (usudila bih se napisati nesebično) prenose na druge što kroz vježbe, pokrete te razgovor kako u datim situacijama ostati pribran te “mirne” glave, uma i duha. Toplo preporučam svima, hrabrije i samouvjerenije ćete hodati svijetom.

– Leonarda B.

Odlični instruktori.. korisne tehnike i veoma učinkovite..Odlican pristup i rad trenera majstora… preporuka svima!!

– Marino P.

Jako korisno i zanimljivo, dobro za znati za “ne daj Bože” situacije.

– Anamarija L.

Izvrsni i stručno vođeni treninzi koji su prilagođeni svakom polazniku, neovisno o prethodnom znanju.

– Ervin M.

Zanimljivi treninzi, prilagodjeni polaznicima neovisno o dobi, fizickoj spremi i prethodnom znanju o ovoj vrsti treninga. Treneri strucni, puni strpljenja, zelje i volje prenijeti svoje znanje. Za preporuku!

– Blaženka T.

Super ekipa i vrlo strpljivi treneri donose ugodnu i veselu energiju na svaki trening. Sve se prolazi, od razno raznih oružja do najefikasnijih pokreta. A da i ne zaboravim i legendu Boba 😀 Na svakome se treningu nauci nesto novo. Preporučujem svima!!

– Neva

Odlični treninzi, vrhunski treneri posvećeni svakom treningu, sve za pohvalu i preporuku

– Sanja B.

Što reći osim da se cijeloj našoj grupi toliko svidio tečaj da smo ga svi nastavili. 🙂 Tople preporuke za tečaj.

– Sonja C.

33 su mi godine i u ovom trenu treniram 10 mjeseci. Treninzi su raznovrsni, od obrane od raznih oružja (palica, nož, pištolj) do stand up-a, partera i bacanja s većim fokusom na tehnike u usporedbi s kondicijom. Treneri i ekipa su super, fokus je uvijek učenje, nema mjesta za razna iz*rkavanja i liječenja kompleksa, a zna se ponekad poslije treninga poći i na piće…

– Vlaho M.

Na tečaj samoobrane došao sam po preporuci prijatelja. Došavši na prvi sat nisam znao što očekivati jer mi je ovo bio prvi put na rekreaciji ovakve vrste tj. nečemu nalik borilačkoj vještini. Ono što me je iznenadilo je da tečaj nije bio fizički zahtjevan i prilagođen je prosječnom čovjeku koji živi sjedilačkim načinom života a uistinu je mnogo takvih ljudi. Međutim, ono što je od mene zahtjevalo mnogo energije je bilo usvajanje novog “mindseta” koji je bio sušta suprotnost “mindsetu” žrtve koji sam do tada živio. Nakon devet tjedana vidim pomake i veoma sam zadovoljan. Zato sam odlučio upisati napredni tečaj kako bih nastavio raditi na sebi te učvrstio ono što sam već postigao.
Razmatrajući fizički dio treninga tj. uočavanje i obrana od potencijalnog fizičkog napada veoma sam zadovoljan prikazanim i usvojenim vještinama i znanjima. Obzirom da je riječima teško opisati doživljeno pozivam sve zainteresirane da se priključe tečaju makar iz znatiželje i zbog rekreacije! A i ekipa i treneri su odlični!

– Hrvoje P.

Susretljivi treneri. Radi se na temelju realnih situacija. Treninzi fleksibilni, ovisno o interesima polaznika.

– Valerio F.